Nosaltres

Descripció de l'Empresa

Serveis i Manteniment RIFASA S.L. és una empresa de serveis amb experiència acumulada en la gestió de neteja i manteniment. Ens encarreguem de tot tipus de treball, aplicant les últimes tecnologies i tenint com a compromís atendre als nostres clients amb la major qualitat i el millor servei, gràcies a un diari esforç per innovar en els nostres mitjans i l'especialització del nostre personal.

Sobre els nostres treballadors

A Serveis i Manteniment Rimasa S.L. el personal és el nostre producte, per això el tema laboral és tan important per a nosaltres.


El compliment de la legislació, tant en matèria de relació laboral Conveni del Sector, Estatut dels treballadors, etc. com en matèria de responsabilitat de l'Empresa, és d'una gran importància i responsabilitat, ja que l'incompliment per part de Rimasa S.L. repercutiria en els nostres clients.


La formació, motivació i comportament del personal és peça fonamental, així com la seva uniformitat i professionalitat.


Una bona supervisió del treball, per mitjà de Encarregats Supervisors, millora la qualitat del servei.

Garanties

El bon servei es basa, tant en la realització de supervisions periòdiques dels serveis prestats a cada client, com en el seguiment per part de l'empresa, amb una atenció personalitzada, garantint així el compliment de les exigències pactades pel client.


El personal dels serveis està donat d'alta a la Seguretat Social, obligant-nos a complir les normes vigents tant laborals, fiscals com de la Seguretat Social.


Per tal de garantir la continuïtat del servei, es fa contracte per escrit.

Serveis i Manteniment RIMASA S.L - C/ Colomeres, 56 de Gavà, 08850 Barcelona - T. 93 638 47 64 - info@rimasaserveis.com


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.